Wil je een auto huren in Miami? Miami is de bruisende start van veel rondreizen door Florida, met als  één van de hoogtepunten de uitgestrekte eilandengroep The Keys. Dagelijks vliegen er alleen van de KLM al meerdere toestellen van Amsterdam naar Miami. Een perfecte plek dus om je huurauto op te halen!

Auto huren Miami Airport

Één van de meest populaire plekken om je huurauto op te halen is vanaf Miami International Aiport. Het vliegveld, afgekort als MIA,  ligt op circa 15 kilometer van het centrum van Miami. 

Miami International Airport is één van de drukstbezochte vliegvelden ter wereld. Wil je een auto huren in Miami? Op MIA zit je goed. Alle grote autoverhuurbedrijven zijn vertegenwoordigd op Miami Airport.

Roadtrip USA

Vergelijk alle huurauto's in Miami

De prijzen van een huurauto in Miami kunnen erg uiteenlopen. Je kunt natuurlijk je huurauto ter plaatse reserveren. Door alle verschillen in prijzen en voorwaarden raden we echter aan om op voorhand een goede vergelijking te maken.

Je kunt de prijzen van huurauto in Miami eenvoudig vergelijken op de website van Autoeurope.nl. De website is volledig Nederlandstalig, je vergelijkt alle grote autoverhuurbedrijven en je kunt je huurauto tot 48 uur voor de reservering kosteloos annuleren. En mocht je vragen hebben over je reservering, dan is de klantenservice goed bereikbaar: (+31 85 001 2614). 

Let op extra kosten voor een tweede bestuurder

Veel autverhuurbedrijven in Miami rekenen een forse toeslag voor een extra bestuurder. Reken gauw op 13 dollar per dag, vaak met een maximum van enkele tientjes tot ruim 100 dollar voor de gehele huurperiode. Vergelijk alle aanbieders dus goed! Overigens betaal je niet in elke stad een toeslag voor een extra bestuurder. Zo is het autoverhuurbedrijven in Californatie door de wet verboden om een toeslag te rekenen.