Enkele jaren geleden maakte ik een geniale rondreis door Amerika. Uiteraard met een huurauto, een grote Lincoln Town Car met een V8. Een typische Amerikaanse auto: Veel plastic in het dashboard, hier en daar gepiep en gekraak en om de 400 kilometer bij de pomp. Overigens is dat laatste niet het grootste probleem, de brandstofprijzen zijn (zeer!) laag vergeleken met de literprijzen die we in Nederland gewend zijn. Laat dat dus geen argument zijn om (bijvoorbeeld) geen Ford Mustang te huren šŸ˜‰

De grote Amerikaanse slee loodste ons (ondergetekende & neef) over de 16-baans ringweg van Los Angeles, door de bossen van Yosemite Parc, over de vlaktes van Death Valley en door de gekte van Las Vegas. Een machtig gevoel, wat mij betreft een ultieme bucketlist ervaring.

Mijn interesse in reizen, Amerikaanse auto’s, de prachtige natuur in Amerika en de wereldse steden hebben geleidt tot dit blog. Hopelijk draagt alle informatie op deze website een steentje bij aan de voorbereiding van je rondreis door Amerika!

Happy journey. Pieter.

Huurauto West Amerika
Auto door Death Valley
Onderweg naar Las Vegas
De snelweg van Los Angeles