Philadelphia was ooit de hoofdstad van Amerika, waardoor het barst van historische bezienswaardigheden en boeiende musea. Zo kun je er de Independence Hall bezoeken waar de onafhankelijkheidsverklaring werd aangenomen en de Liberty Bell die symbool staat voor de Amerikaanse onafhankelijkheid.

De stad biedt ook ontzettend veel culturele attracties, uitgaansgelegenheden en goede restaurants. Philly, zoals de stad in de volksmond bekend staat, is eveneens een goede plek om kennis te maken met het echte Amerika. Bijvoorbeeld in de grote overdekte Reading Terminal Market, het sfeervolle Fairmount stadspark en het honkbalstadion van de Philadelphia Phillies. Met een huurauto verplaats je je makkelijk in deze stad met een inwonertal van circa 1,5 miljoen personen.

Auto huren Philadelphia Airport

De Philadelphia International Airport ligt in het zuiden van de stad, ongeveer 10 kilometer verwijderd van het centrum. Omdat alle grote autoverhuurbedrijven een filiaal op de luchthaven hebben, is het handig om bij aankomst meteen je huurauto op te halen.

In de meeste gevallen is dit binnen een kwartiertje geregeld. Met navigatie  op je telefoon vind je makkelijk de snelste route naar je verblijfplaats. 

Auto huren Los Angeles

Vergelijk alle huurauto's in Philadelphia

De prijzen van een huurauto in Philadelphia kunnen erg uiteenlopen. Je kunt natuurlijk je huurauto ter plaatse reserveren. Door alle verschillen in prijzen en voorwaarden raden we echter aan om op voorhand een goede vergelijking te maken.

Je kunt de prijzen van huurauto in Philadelphia eenvoudig vergelijken op de website van Autoeurope.nl. De website is volledig Nederlandstalig, je vergelijkt alle grote autoverhuurbedrijven en je kunt je huurauto tot 48 uur voor de reservering kosteloos annuleren. En mocht je vragen hebben over je reservering, dan is de klantenservice goed bereikbaar: (+31 85 001 2614). 

Vanuit Philadelphia rijden naar de stranden aan oostkust

De stad Philadelphia ligt in het uiterste oosten van de staat Pennsylvania. Je hoeft slechts over een van de bruggen over de Delaware rivier te gaan om de staat New Jersey binnen te rijden. Een uurtje verder ben je al bij de prachtige stranden aan de Atlantische oceaan. Langs de kust vindt je diverse bruisende badplaatsen, zoals Ocean City, Long Beach Island en Avalon. Ook de populaire casinostad Atlantic City ligt aan de oostkust van New Jersey.

Roadtrips van Philadelphia naar New York en Washington DC

Philadelphia is een prachtige uitvalsbasis voor toeristische routes. Hiervoor zul je een huurauto met ongelimiteerde kilometers moeten selecteren. Via de I-95 snelweg rijdt je in gemiddeld 2 uurtjes ontspannen van Philadelphia naar New York. Je kunt dus met gemak binnen een dag heen en terug gaan. Maar omdat er in ‘The Big Apple’ ontzettend veel te doen valt, is het waarschijnlijker dat je er één of meerdere overnachtingen zult doen.

Als je vanuit Philadelphia naar het zuiden toert, bereik je binnen 3 uur de Amerikaanse hoofdplaats Washington DC. Hier kun je imposante monumenten bezoeken die je alleen van films kent, zoals het Capitool, het Lincoln Memorial, de Obelisk ter ere van George Washington en het Witte Huis. Op de terugreis naar Philadelphia is een stop in Baltimore zeker de moeite waard. In deze stad vindt je onder meer het Mount Vernon cultureel district, de Patterson Park Pagoda en de charmante Italiaanse wijk Little Italy.

De beste tijd voor toeristische routes vanuit Philadelphia

Aan roadtrips door Philadelphia en omstreken zul je het meeste plezier beleven in de periode mei tot en met oktober. Het is dan aangenaam warm, met overdag temperaturen tot 26 graden in mei, juni, september en oktober en tot 31 graden in juli en augustus. In deze periode is er gemiddeld maar 25 mm neerslag per maand, waardoor er weinig kans is dat je door de regen moet rijden.

Vergelijk autoverhuurbedrijven in Philadelphia, kies een wagen die bij je plannen past en verken op je gemak het fantastische noordoosten van Amerika!