Wil je een auto huren in San Francisco? San Francisco is de bruisende start van veel rondreizen door West Amerika. De westkust van Amerika kent vele hoogtepunten: steden als Las Vegas en Los Angeles en prachtige nationale parken zoals de Grand Canyon, Zion National Park en Yosemite. Dagelijks vliegen er alleen van de KLM al meerdere toestellen van Amsterdam naar San Francisco. Een perfecte plek dus om je huurauto op te halen!

Auto huren San Francisco Airport

Één van de meest populaire plekken om je huurauto op te halen is vanaf San Francisco International Aiport. Het vliegveld, afgekort als SFO,  ligt op circa 23 kilometer van het centrum van San Francisco. 

San Francisco International Airport is één van de drukstbezochte vliegvelden ter wereld. Wil je een auto huren in San Francisco? Op SFO zit je goed. Alle grote autoverhuurbedrijven zijn vertegenwoordigd op San Francisco Airport.

Roadtrip USA

Vergelijk alle huurauto's in San Francisco

De prijzen van een huurauto in San Francisco kunnen erg uiteenlopen. Je kunt natuurlijk je huurauto ter plaatse reserveren. Door alle verschillen in prijzen en voorwaarden raden we echter aan om op voorhand een goede vergelijking te maken.

Je kunt de prijzen van huurauto in San Francisco eenvoudig vergelijken op de website van Autoeurope.nl. De website is volledig Nederlandstalig, je vergelijkt alle grote autoverhuurbedrijven en je kunt je huurauto tot 48 uur voor de reservering kosteloos annuleren. En mocht je vragen hebben over je reservering, dan is de klantenservice goed bereikbaar: (+31 85 001 2614). 

Extra bestuurder? Gratis in San Francisco!

De wet in Californië heeft het autoverhuurbedrijven verboden om een extra bestuurder toeslag te heffen. Bij het huren van een auto in San Francisco worden er dus geen extra kosten gerekend voor een extra bestuurder. En dat is goed nieuws, in andere staten kan de extra bestuurder toeslag oplopen tot ruim 10 dollar per dag.