Wil je een auto huren in Las Vegas? Voor veel toeristen is Las Vegas de perfecte stad om een auto te huren. Naast de gekte van de Las Vegas Strip is Las Vegas een perfecte uitvalsbasis om een aantal van de mooiste nationale parken in Amerika te bezoeken. Zo ligt Grand Canyon National Park op ruim 4 uur rijden van Las Vegas. Meer in het noorden ligt Zion National Park (op 2,5 uur rijden) en Death Valley National Park (ook op 2,5 uur rijden vanaf Las Vegas).

Jaarlijks bezoeken tientallen miljoenen toeristen Las Vegas om deze bijzondere stad en de omliggende prachtige nationale parken te ervaren. Dagelijks vliegen er alleen van de KLM al meerdere toestellen van Amsterdam naar Las Vegas. Een perfecte plek dus om je huurauto op te halen!

Auto huren Las Vegas Airport

Één van de meest populaire plekken om je huurauto op te halen is vanaf Las Vegas McCarran International Airport. Het vliegveld, afgekort als LAS,  ligt bijna op loopafstand van de Las Vegas Strip (circa 2,5 kilometer). 

Las Vegas McCarran Airport is één van de drukstbezochte vliegvelden ter wereld. Wil je een auto huren in Las Vegas? Op LAS zit je goed. Alle grote autoverhuurbedrijven zijn vertegenwoordigd op Las Vegas Airport.

Auto huren Los Angeles

Vergelijk alle huurauto's in Las Vegas

De prijzen van een huurauto in Las Vegas kunnen erg uiteenlopen. Je kunt natuurlijk je huurauto ter plaatse reserveren. Door alle verschillen in prijzen en voorwaarden raden we echter aan om op voorhand een goede vergelijking te maken.

Je kunt de prijzen van huurauto in Las Vegas eenvoudig vergelijken op de website van Autoeurope.nl. De website is volledig Nederlandstalig, je vergelijkt alle grote autoverhuurbedrijven en je kunt je huurauto tot 48 uur voor de reservering kosteloos annuleren. En mocht je vragen hebben over je reservering, dan is de klantenservice goed bereikbaar: (+31 85 001 2614). 

Let op extra kosten voor een tweede bestuurder

Veel autverhuurbedrijven in Las Vegas rekenen een forse toeslag voor een extra bestuurder. Reken gauw op 10 a 15 dollar per dag, vaak met een maximum van enkele tientjes tot ruim 100 dollar voor de gehele huurperiode. Vergelijk alle aanbieders dus goed!

Overigens betaal je niet in elke stad een toeslag voor een extra bestuurder. Zo is het autoverhuurbedrijven in Californatie door de wet verboden om een toeslag te rekenen. Het kan dus ook interessant zijn om een huurauto in Los Angeles of huurauto in San Francisco te reserveren indien je een rondreis door West Amerika maakt.